home Музика, Поп-фолк Джена и Атанас Стоев заедно в живота и в клипа ”Всичко знаеш”

Джена и Атанас Стоев заедно в живота и в клипа ”Всичко знаеш”

Преди броени часове по телевизия “Планета” бе промотиран видеоклипа към новият проект на Джена. Песента носи заглавието “Всичко знаеш”.

Във видеото се забелязва и интересното присъствие на новото гадже на певицата – Атанас Стоев (младши).

В лентата младият “Канар” играе ролята на барабанист. Припомняме ви, че младата двойка се сгоди на Бъдни вечер, като заедно с това разкриха чувствата си пред цяла България.

По слуховете, които се носят в момента, Джена ще се окичи с фамилията Стоева през май тази година на пищна сватбена церемония, за която датата и място са все още неизвестни.

В гилдията вече се шуми и, че топ името на Пайнер, вече е бременна и скоро ще трябва да почива вкъщи и да чака на бял свят да се появи нейният наследник.

Старото ѝ гадже Джино Бианкалана пък, преди дни обяви на своите приятели във фейсбук, че има нова любов. Това подсказа, след като обнови статуса си на “обвързан”. А слуховете по негов адрес са, че избраницата му е колежка на Джена, а именно Емануела.

И не – това не е добър сюжет на Американски филм, това е животът на една популярна българка.

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.