home Музика, Поп-фолк Джулиано дебютира в поп-фолка с ”Бонбон” (видео)

Джулиано дебютира в поп-фолка с ”Бонбон” (видео)

Музикална компания Hit Mix Music представя нов видеоклип към песента „Бонбон“ и в изпълнение на ново име.

Джулиано е талантливият изпълнител, който дебютира в новата фирма на Оцко. С този проект дава заявка за силно присъствие сред своите колеги. Автор на „Бонбон“ е Оцко, текстът е на Мариета Ангелова.

Джулияно Александров, каквото е и истинското му име, е роден в България, но през последните години живее в различни точки на света.

Джулиано

Преди да сложи начало на професионалната си певческа кариера, негов дом е Великобритания. Талантът му обаче търси своето развитие и преди месеци се свързва с композитора Оцко.

„Джулиано е логично попълнение в Hit Mix Music. Той наистина е отличен певец и заслужава да полчи своя шанс“, споделя Оцко, който е и негов продуцент.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.