home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Стефан Илчев: Всичко по песента ни с Преслава е уредено

Стефан Илчев: Всичко по песента ни с Преслава е уредено

Спор възникна няколко минути, след като Преслава и Стефан Илчев пуснаха своето ново музикално предложение – “In Control”.

Певицата Цветана Дичева от “Гласът на България” обяви пред нас, че тя е автор на кантото на парчето “In Control”, чието демо е записала през далечната 2010-та. Тя твърди, че никой не я е потърсил, за да позволи използването му.

“Кантото е наше дело, на мен и на Георги Симеонов – JJ, с който направихме демото преди години. Можеше да го сменят поне него и да не го използват”, казва Дичева.

От своя страна Стефан Илчев коментира пред Live Magazine, че той е купил въпросното парче и има всички нужни документи за него.

“Песента ми бе предложена преди известно време, аз много я харесах и исках да я направя в дует с някоя певица. Реших да се обърна към Преслава, тя хареса парчето и се съгласи да го изпеем. Платил съм си на автора на музиката и текста, който е американец. Не знам кой какви притенции има към “In Control”, но всичко е уредено и имам нужните документи за това. Аз съм продуцент на проекта и затова премиерата му е в моя официален канал в You Tube”, каза Илчев.

Песента е по текст и музика на американеца Quin Pearson, а аранжиментът е на DJ Diyan. Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев, а фотограф е Костадин Кръстев – Коко.

Гримът е дело на Джулия Ангелова и Мис Бони, косата е на Емилио Стефано и Никола Филаретов. Стилист е Стоян Апостолов, а дрехите са от бутика на Philipp Plein, обувките на Casadei – Pepina Gallery. Аксесоарите са от Opticlasa.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.