home Музика, Поп-фолк Павел Ярков представя дебютния си клип ”Просто познат”

Павел Ярков представя дебютния си клип ”Просто познат”

Павел Ярков стана част от Master Music, с които представя дебютния си видеоклип “Просто познат”, дело на Jeason Brad Lewis от X Factor.

Песента е дело на Пламен Иванов – Пачо от оркестър „Кристали“ и аранжимент на Росен Стоев – DJ Rossko. Текстът е на Renan Reshad.

Павел се занимава от 8-годишен професионално с музика, когато е и първата му изява на конкурс. Участвал е на много такива в България и Румъния, от които си е тръгвал с награди. С поп-фолк започва да се занимава преди няколко месеца, като преди това е пял само и единствено поп и естрада.

През 2009-та участва на конкурс на „Пайнер“ по време на Лятното турне „Планета Дерби“ в Русе. Печели го и пее песен на сцената, редом до звездите на компанията.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.