home Спорт, Спортни звезди Христо Стоичков организира мача на века – ”50 години №8”

Христо Стоичков организира мача на века – ”50 години №8”

Носителят на „Златната топка“ Христо Стоичков подготвя феноменално шоу по случай своя юбилей догодина. Уникалното по рода си събитие, озаглавено подобаващо „50 години номер 8“, ще се проведе на 20 май 2016 г. на най-големия стадион у нас, а именно националният „Васил Левски“.

Идеята и желанието на Камата е да сподели празника си както с всички почитатели на футбола у нас, така и с най-големите футболни звезди в света, не само от близкото минало, но и от днес.

„50 години номер 8“ няма да е просто приятелски мач, а нещо много повече – грандиозно шоу, което ще събере на едно място все признати футболни легенди от световна величина. Те ще излязат заедно на терена за една изключително интересна среща, която ще се случи само и единствено на 20 май 2016 г. и ще остане завинаги в историята.

Събитие от подобен мащаб ще се проведе за първи път в България. Един срещу друг на Националния стадион ще се изправят най-добрите български и чужди футболни играчи, които ще покажат класата и таланта, които са им спечелили многобройни титли и отличия. Те ще бъдат разпределени в два звездни отбора – в единия ще са футболисти, предпочитащи да играят предимно с десен крак, а в другия – тези, чието тайно оръжие е левият крак.

Засега обявените до момента футболни легенди са:
– Диего Армандо Марадона
– Карлос Валдерама
– Джика Хаджи
– Джика Попеску
– Хорхе Кампос
– Хосе Луис Чилаверт
– Даниеле Масаро
– Иван Саморано
– Джанфранко Дзола
– Антонио Бенариво
– Атанас Сираков
– Йордан Лечков
– Любомир Пенев
– Давор Шукер
– Звонимир Бобан
– Емил Костадинов
– Красимир Балъков
– Роберто Баджо
– Ромарио
– Хуан Роман Рикелме
– Жан-Пиер Папен
– Петер Новак
– Диего Гутиерес
– Предраг Миятович
– Деян Савичевич
– Лотар Матеус

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.