home Музика, Поп-фолк Ивана празнува с дъщеря си в Лондон

Ивана празнува с дъщеря си в Лондон

Ивана и нейният бенд заминават за английската столица, Лондон на 18 февруари, където ще имат концерт на 19 в клуб Unikat – 2.

Неразделна част от екипа на певицата е и нейната дъщеря Теодора, която на 18 февруари празнува рожден ден. Точно това е причината, Ивана да избере ранен полет за Лондон, за да има достатъчно време да се отбележи подобаващо този специален ден.

Последното участие на Ивана в Лондон беше на 11 декември, когато тя се включи в голям предколеден концерт заедно със своите колеги Борис Дали, Галин, Глория и Преслава.

Сега Ивана и нейният бенд, Стояна, Румен и Васил Иванов, ще се изяват на клубна сцена с напълно обновена програма. Ивана обещава, че нейните почитатели ще станат съпричастни на всички интересни моменти от пребиваването й в Лондон.

С нея пътува и екип на телевизия “Планета”, който през цялото време ще споделя ексклузивни видеоклипчета в канала Ивана PlanetaOfficial, част от мрежата PlanetaOfficial в YouTube.

Ивана

Ивана е сред най-любимите музикални звезди на България, които и тази година намериха място във финалните номинации за Годишните музикални награди на телевизия “Планета”, които ще се състоят на 2 март на специална VIP церемония.

Нейната лирична песен “Ало, мамо”, посветена на емигрантите, намери място сред шестте номинирани в категорията “Баладичен хит на 2015”. Съвсем заслужено талантливата певица е номинирана и за “Посланик на българската музика зад граница през 2015”, пишат от planeta.tv.

comments: