home Концерти, Събития И тази година статуетките на ”Планета” ще се връчват пред публика

И тази година статуетките на ”Планета” ще се връчват пред публика

Специална ВИП церемония ще очаква всички решили да станат свидетели на връчването на 14-те награди на телевизия “Планета”.

В бляскавата обстановка на зала “EFE” – Хотел “Маринела” в София на 2 март, феновете на поп-фолка ще могат да подкрепят своите любими звезди.

Много спекулации се пуснаха в пространството по повод престижните награди, но в заключение фирма “Пайнер” заяви, че публика ще има.

Докато все още тече гласуването за най-заслужилите през изминалата 2015 година, билетите са вече в продажба и могат да бъдат намерени в хипермаркети “Пикадили”, бензиностанции “OMW”, центрове “Orange” и “Office 1”, както и във верига магазини “Техномаркет”. За интернет купувачите музикалната компания е пуснала и онлайн билети, които могат да бъдат закупени в сайта на Eventim.

Цената на билета този път е 30 лв., като заедно с това публиката трябва да спази и дрескода на събитието – официално облекло. В залата няма да бъдат допуснати и фенове с плакати и транспаранти. Телевизия “Планета” за първи път бяга от шаблона на церемонията по връчването на годишните си награди, като се старае да гони световен стандарт.

А кои изпълнители ще се окичат с престижните “ПЕВЕЦ” и “ПЕВИЦА” на 2015г. ще разберем на 2 март 2016 г.
Начален старт на събитието – 19 ч.

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.