home Спорт, Спортни клюки Валери Божинов скърби за Туньо, но “малкото коте” го успокоява

Валери Божинов скърби за Туньо, но “малкото коте” го успокоява

Валери Божинов обикаля интернет пространството в последните дни и се превръща в сензация. Поредната българска простотия накара хората да пощуреят.

По време на еротичен чат в приложението “Whatsapp”, нападателят на белградския отбор “Партизан” се обръща към своята събеседничка с думите: “Малко коте, секс има ли? Казвай!”, изписани на латиница.

След като в интернет пространството се завъртя извадката от чата на Божинов с “малкото коте”, българите решиха да издигнат в култ фразата: “Малко коте, секс има ли?” и в рамките на дни социалната мрежа бе обсипана с какви ли не картинки на “улични писани”.

На вчерашната дата – 17.02., България си взе сбогом със своя любим Трифон Иванов (Туньо). Кончината му бе съпътствана с дълга официална церемония, като голяма част от четвъртите в света бяха там, за да кажат последно сбогом на своят приятел и съотборник.

Цялата държава проливаше сълзи и изказваше своите съболезнования към напусналият ни на 13.02.2016г. герой. Така и той – Валери Божинов. В 15:46 ч. на вчерашната дата, нападателят с номер “86” публикува на своята Фейсбук страница снимка от прощалната церемония на Трифон Иванов с текста: “Почивай в мир! Велик беше, велик щe останеш завинаги!”.

Пет минути по-късно обаче, Валери “не издържа” на тъгата си и публикува отново на личната си страница снимка на колекция потници с марката “Малко коте”.

...

Като се върнем на темата за “малкото коте”, днес по-рано стана ясно и коя все пак е била или ще бъде новата бройка на Божинов.

valeri

Според запознати 24-годишната хасковлийка Бояна Генова е прословутата котанка на Валери. Тя е плеймейтка и е нещо напълно очаквано от аудиторията.

Искрено се извинявам, че простотията трябва да бъде в една статия със загубата на една легенда. Но целя тази комична смяна в настроенията на Валери Божинов, да го подтикне да премисля статусите си във Фейсбук, за да може когато е в България и ние да го “носим” на ръце.

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.