home Други събития, Събития Macaw Garden Show с изложба на папагали в Парадайс Център

Macaw Garden Show с изложба на папагали в Парадайс Център

Най-голямата изложба на екзотични папагали в Източна Европа – Macaw Garden Show, отваря врати в Парадайс център, Playground на 20-ти февруари до 31-ви май, всеки ден от 10:00 ч. до 21:00 ч.

В нея са включени над 35 вида пернати: седем вида Ара, четири вида Какаду, Амазона, Жако, Еклектус, като и три вида много редки птици. Това са Хиацинтовата Ара Джулс /както казват децата „Синият папагал от филма РИО“/, Токо Тукана Рафи и Златния папагал – Съни.

Това което прави изложбата още по-вълнуваща е фактът, че птиците не са поставени в клетки, нямат прегради, а са свободни. Те са специално подготвени за целта и по този начин всеки може да се наслади на красотата им така, както би ги видял в естествената им среда. За това допринася и специалния интериор, който ви кара да се чувствате като в истинска джунгла.

В специална зона, посетителите може да се докоснат лично до избран любимец, да го нахранят или да си направят уникална снимка за спомен с него.

Настроението се покачва и от факта, че всеки посетил изложбата се включва в томбола за спечелването на един говорящ папагал от вида Кралско Жако. Както споделят организаторите от Macaw Garden Show: Сигурни сме че тази година, най-желаният подарък на децата в София за домашен любимец, ще бъде папагал, уверява домакинът Янко Кесаровски.

comments: