home Концерти, Събития 23 награди ще раздадат от Планета ТВ за 2015-та

23 награди ще раздадат от Планета ТВ за 2015-та

Броени дни остават до официалната церемония по връчване на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2015.

Все още имате възможност да се снабдите с така желаните билети за VIP събитието от мрежата на Eventim.bg, а с наближаване на 2 март очакванията и вълненията стават все по-големи.

Вече знаете 15 от категориите, в които ще бъдат разпределени призовете и за които Вие самите гласувате, но ще разкрием тайната, че това не са всички статуетки, които очакват своите притежатели.

Още 8 престижни отличия ще бъдат разпределени между звездите на телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер”. Това се наградите за “Албум” и “Фолклорен албум” на 2015, както й за “Дебют”.

По традиция и Planeta Official – официалният канал на музикалната медия в Youtube, ще отличи най-гледаните видеоклипове през годината.

Телевизия “Планета Фолк” също ще удостои един от откроилите се през годината проекти, достоен за приза “Традиция и новаторство”. Критериите за това са песента да бъде авторска с модерно звучене, здраво стъпила на традициите на фолклора и да отправя силно послание към публиката.

Освен официалната част, VIP церемонията ще включва и концертна програма, в която ще бъдат представени хитовете на годината. В шоуто ще се включат и балетните формации – Fame и Deja Vu.

comments: