home Балканска, Музика Исмаил набира все по-голяма популярност в Турция

Исмаил набира все по-голяма популярност в Турция

Песента „Дай ми” на Исмаил Матев и Софи Маринова набира все по-голяма популярност в известната турска музикална компания „TMB”.

Това е голямо постижение за български творец, още повече с дебютна песен. Младият изпълнител от с. Ясеновец бележи близо 600 хил. гледания във видео портала YouTube.

Песента се върти и по най-добрата българска телевизия „Планета”, а Исмаил вече получава покани за чуастия сред сънародниците ни в чужбина.

През 2013-а Исмаил печели турския „Попстар”, а следващите две години участва в “Тюрквижън”. Популярен е в южната ни съседка и сами научават за колаборацията му със Софи Маринова.

Веднага искат разрешение сингълът да бъде въртян при тях. Вече се радва на голям интерес и има всички шансове да се превърне в хит и в Турция, както и другите страни, където се излъчва телевизията.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.