home Музика, Фолклор Планета ТВ – Фолклорен албум на 2015-та: Емилия – ”Ех, Българийо красива”

Планета ТВ – Фолклорен албум на 2015-та: Емилия – ”Ех, Българийо красива”

Емилия грабна наградата за фолклорен албум на 2015-та на 14-тите годишни музикални награди на Планета ТВ. “Ех, Българийо красива” е най-продаваният фолклорен албум през 2015-та.

“Такъв продукт не се прави всяка година или през година, както представяме поп-фолк албумите си и смятам, че трябваше да му отделя достатъчно внимание и време. Аз съм закърмена с тази музика, на сърце ми е и смятам, че дойде време да подаря такова бижу на всички мои почитатели и на всички хора, които обичат тази музика“, споделя изпълнителката.

С издаването на този албум Емилия отбелязва своеобразен юбилей на музикалната сцена. Преди 15 години за първи път певицата се качва на голямата музикална сцена на фестивала “Тракия Фолк” 99, където представя песента “Свършено е с теб”, след която стартира и музикалната си кариера.

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.