home Музика, Поп-фолк Галин и Фики си стиснаха ръцете (снимки)

Галин и Фики си стиснаха ръцете (снимки)

Галин и Фики са в прекрасни отношения, въпреки многобройните статии в медиите по техен адрес. Двамата си стиснаха ръцете по време на годишните награди на Планета ТВ вчера.

Двамата изпълнители си честитиха наградите, които получиха. Фики стана Певец на 2015-та, а Галин бе избран за Музикален идол на 2015-та.

Това е втората поредна награда за Фики, който се зарече от сцената в Хотел Маринела, че ще задържи статуетката най-малко 10 години.

Галин и Фики

Преди време в интервю Фики призна, че двамата с Галин не са близки и нямат приятелски отношения. Усещаше се, че между двамата има напрежение. Снощи обаче, двамата доказаха, че имат добри колегиални отношения.

Галин и Фики

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.