home Музика, Поп-фолк Емилия не приема наградата на Преслава за ”Певица на годината”

Емилия не приема наградата на Преслава за ”Певица на годината”

Емилия спечели наградата за Баладичен хит на 2015-та, заедно с Борис Дали за песента им “Обичай ме”. Тя коментира по-рано, че Галена много е липсвала на всички снощи.

“Не съм говорител на Галена, но ми е приятелче и си я уважавам много! Затова ще кажа само, че снощи липсваше на наградите и мисля че това беше нейната година. Ние като нейни колеги трябва да ценим труда на другите, особено когато труда е овенчан с успех!”, написа Емилия във Фейсбук.

Певицата обаче продължи коментара си с думите: “Искам да поясня че наградите са “годишни”, а не за 5 или 10 години назад. Дано да съм разбрана правилно, не искам да обидя никого, но смятам и мисля че за изминалата година Галена направи доста харесвани неща!”

Емилия и Преслава

Това е явна нападка срещу наградата на Преслава, която за седми път взима статуетката, въпреки че тази година певицата няма същите успехи, както по-предни години. Може би това е и причината, поради която Галена не се появи на церемонията.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.