home Музика, Поп-фолк Честит Рожден Ден, Деси Слава!

Честит Рожден Ден, Деси Слава!

На 7 март 1979 г. в град Раднево се ражда любимата певица на хиляди хора. Русата изкусителка Деси Слава и днес продължава да радва аудиторията на поп-фолка и не само.

Музикалните ѝ сценични изяви започват още от детска възраст, когато започва да печели награди на детски фестивали, заради уменията си с лекота да изпълнява сложни песни от българския автентичен фолклор. Малко след това става основен солист на оркестър „Раднево“. Това дава възможност да бъде забелязана от една от най-именитите български народни певици – Вълкана Стоянова, която я прави своя възпитаничка и не след дълго я обявява за своя единствена възможна музикална наследница сред всичките ѝ ученици.

ДесиСлава празнува 36-та си годишнина днес, а скоро и своят юбилей – 20 години на сцена.

Напомняме Ви, че изпълнителката се бори за първото място в надпреварата за любимата звезда на “Live Magazine”. Всеки един от Вас може да я подкрепи на страницата ни във Фейсбук.

Екипът на Live Magazine пожелава на ДесиСлава да продължава да изкачва върховете както на българската, така и на световната сцена. Много здраве, щастие и късмет! Обичаме те!

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.