home Музика, Поп-фолк Карлос с фен конкурс за lip sync видео към ”Бомба”

Карлос с фен конкурс за lip sync видео към ”Бомба”

Карлос обявява конкурс за Lip Sync видео с новата му песен “Бомба”. Младият изпълнител кани всеки, който харесва него и песента му, да се включи в състезанието.

За да участвате трябва да заснемете видео, в което имитирате пеене, синхронизирайки устните си с думите от текста на песента, която звучи като фон на видеото (т.нар. lip sync).

Готовото видео може да изпратите на e-mail: carlosferrarabg@gmail.com, а всички видеа ще бъдат качени в уебсайта на Карлос – www.c-a-r-l-o-s.com, както и в официалната му Фейсбук страница – www.facebook.com/carlosartist.

По преценка на изпълнителя и екипът му, ще бъдат подбрани няколко видеа, от които ще бъде направен фен видеоклип на песента “Бомба”, а клипчето което събере най-много лайкове във Фейсбук, ще получи изненада от Карлос и фирма Пайнер.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.