home Музика, Поп-фолк Митко Димитров: Аз не знам по каква причина е липсата на Галена, но дано е основателна ВИДЕО

Митко Димитров: Аз не знам по каква причина е липсата на Галена, но дано е основателна ВИДЕО

Митко Димитров е основател на музикална компания “Пайнер” и логично “бащата” на фолк дивите.

Тази година неговата фирма за 14-ти път раздаде музикалните си награди. За разлика от други години шефът на поп-фолка у нас присъства на церемонията.

В интервю за Канал 3 Димитров, споделя, че това е едно състезание, което да нахъса изпълнителите да работят повече и да се трудят, а не да се сърдят.

Той добавя още: “Певица на годината и “Музикален идол” са почти еднакво големи награди, но завършваме с “Музикален идол”, което е обединяваща награда – като певица, като стайлинг, като визия и артистичност. Това е идол за младото поколение. Това е най-голямата награда, но според мен! Всеки си я приема по свой начин, включително и публиката. Според нас “Идол” е най-голямата награда, защото с нея приключваме концерта. Който е “Идол”, той завършва концерта с хубаво шоу и т.н”

Митко Димитров коментира отсъствието на Галена по следният начин: ” Тъжно! Аз не зная дори по каква причина е тази липса, но сигурно е основателна според нея. Ще видим! ”

 

 

 

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.