home Музика, Поп-фолк Ванеса се разведе с бащата на детето си

Ванеса се разведе с бащата на детето си

Ванеса със същата карма като своята колежка и приятелка Алисия. Тя призна публично, че вече официално е разведена с бащата на сина си Никола.

Слуховете за раздялата на младата певица със съпруга й бяха потвърдени от самата нея. Причината за раздялата на младото семейство се оказало кариерата на Ванеса като поп-фолк певица.

Вече бившият съпруг на Ванеса не успял да се примири с професионалните й ангажименти, вниманието от фенове и мъже.

Младата певица отказала не поискала да се откаже от кариерата си. Това довело до голяма ревност и постоянни скандали.

Напрежението ексалирало и взели решението, че е по-добре да се разделят, вместо малкия им син да става свидетел на скандалите. Двамата се развели по взаимно съгласие.

Засега детето на Ванеса живее при нея, но бащата го взима често. Ванеса опроверга слуховете, че причината за раздялата им е била друг мъж или парите.

„Омъжих се по любов и нашето дете е създадено с любов. Просто хората се променят. С бившия ми съпруг сме в прекрасни отношения”, сподели Ванеса

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.