home Мода, Нови колекции Анелия засне нова модна фотосесия за MUSA (снимки)

Анелия засне нова модна фотосесия за MUSA (снимки)

Анелия отново застана пред обектива на фотографа Теди Грозданов, този път за снимките на модна фотосесия. Певицата позира с роклите на дизайнерката Деница Христова, обединени в нова колекция на нейната модна марка MUSA.

Вярна на своя стил да предлага ултра елегантни тоалети от висококачествени естествени материи, в пролетно-лятната си колекция тя се е погрижила и за абитуриентките и техните майки и сестри, които често остават пренебрегнати в еуфорията.

Цветовете са предимно пастелни и нежни – актуалното в момента розово (за което стилистите са категорични, че е новото черно!), айвъри, жълто, небесно синьо; преходните кафяво, лилаво, мастилено; и вечните класики черно и бяло. Дантелата има специално присъствие при изработката на всяка дреха.

Анелия не крие, че с удоволствие е приела да се превъплъти в ролята на модел за тоалетите на Деница Христова, защото звездата на Пайнер е муза и лице на марката от самото й създаване, както и нейн редовен клиент. Хитовата изпълнителка често избира от там облеклата за сценичните и телевизионните си изявя, защото с тях никога не остава незабелязана.

comments: