home Кино и ТВ, ТВ звезди Криско в рекламния клип на кампанията на Мая Манолова

Криско в рекламния клип на кампанията на Мая Манолова

Омбудсманът Мая Манолова се похвали, че е готово видеото към кампанията “Великден за всеки”- Дари празник за дядо и баба.

Рапарът Криско е сред лицата на кампанията, както и Николина Чакърдъкова, Деси Бакърджиева, Румен Луканов и Тончо Токмакчиев. Участието на Криско е в самия край на видеото. “Цъкни есемес за баба и дядо. Покажи на тия хора как го пращаш”, призовава той от екрана.

Омбудсманът благодари за положителната енергия и абсолютно безкористното им участие, както и за това, че са успели да пренаредят програмите си, така че да успеят да заснемем клипа.

Krisko-Maq

Идеята на самата кампанията е да набере средства, с които да се купят ваучери на стойност 20 лева, с които ще може да се пазарува в 5 000 магазина в цялата страна. Те ще бъдат раздадени на най-нуждаещите се пенсионери, които няма да получат Великденска надбавка, тъй като пенсията им надхвърля с малко определения минимум от 300 лева.

Изрично условие на кампанията „Великден за всеки” е, при попълване на платежното нареждане да се посочва общината, за която се прави паричното дарение. Целта е децентрализация на набраните средства, така че да е ясно с какъв паричен фонд разполага всяко от населените места и със съответната набрана сума да се купят ваучерите за храни.

comments: