home Други събития, Събития Цвети от Expose е капитан на полицията в ново шоу

Цвети от Expose е капитан на полицията в ново шоу

Мотор шоу „Полицейска Академия“ е създадено и продуцирано от Иво Долапчиев, който от дълги години е професионален шофьор и каскадьор и отдавна работи в Европа с най-добрите в бранша и създава зрелищни шоу-програми на ревящи и димящи колела.Натрупвайки опит, умения и успехи в Италия, Гърция и др. страни, той решава да направи свое собствено шоу. Миналата година събира екип, който да представи спектакъла му и на родна земя, като за осъществяването на проекта си Долапчиев се свързва с група Expose. Те изпълняват рок парчета, подчинени на сюжета и каскадите в шоуто, а нежната половинка Цвети ще бъде водеща на представлението.Всички опити, преследвания, нападения са под формата на каскади с мотори, АТВ- та, коли, бусове, горящи стълби. Звучи як и нахъсващ ROCK’n’ROLL, а балетът подсилва присъствието на бандитите и полицията с горещи танци. Освен всички опасни номера, продуцентите и участниците твърдо заявяват, че подобни изпълнения се правят единствено и само на определени за целта места и от професионалисти.

В шоуто неколкократно се изтъква триумфа на доброто, подчертава се вярата в институциите и жертвоготовността на полицията. Възпитателната линия е задължителна, тъй като представлението се гледа от много подрастващи.

Целият екип работи като едно цяло, воден от силния адреналин, невероятните емоции, артистичният ентусиазъм, силният дух, каузата, доброто приятелство и голямото сърце. Спектакълът наподобява снимките на истински екшън филм, но на живо.

Атрактивните номера включват каране на кола на две гуми, екстремно дрифтене с каскадьор върху капака на колата, акробатики върху мотори, невероятни изпълнения по време на каране на АТВ, горящ човек, огнено шоу, демонстрация с мощен дракстер, преобръщане с мотор, минаване на автомобил през горяща „бомба“, чупене на висока дървена стълба от кола, върху която е качен каскадьор и т.н.

Зрителите са включени и от самото началото на спектакъла, когато Цвети разказва историята и избира трима „тайни агенти“ от публиката, които да прати на обучение в академията. Изпитът им е каране на колело, което не е обикновено и настъпва бурен смях при всички опити да се подкара. След това избраните изпитват тръпката на високите скорости, возени в колата на „шерифа“. Шоуто започва с гръм и трясък и всички имат своите роли в него. Основният сюжет на риалитито се състои в това полицията да опази изключително ценен диамант „Окото на Брама“, за което ще получи заслужено и солидно парично възнаграждение. Но пусната наскоро от затвора опасна бандитка се готви да направи удара на годината именно срещу тях.

За благодарност към феновете след спектакъла каскадьорите правят изключително опасният номер, наречен „ГЛОБУС НА СМЪРТТА“ (моторист кара байка си в сфера, в която има и човек от зрителите), в който включват и някой от публиката.
През май месец шоуто на ревящи колела ще стартира в пълният си блясък турнето си из цялата страна, следете ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА на шоуто за повече информация – къде и кога може да се насладите на Мотор Шоу “Полицейска Академия”. Първият шоу-спектакъл ще е на 30 април- събота от 20.00ч. в град Елин Пелин. Продуцентите на шоуто изказват своите благодарности към кмета – доц. д- р инж. Ивайло Симеонов и всички служители на община Елин Пелин за съдействието, отзивчивостта и безрезервната подкрепа.

comments: