home Музика, Поп-фолк Джена и Атанас Стоев подготовят сватбата си

Джена и Атанас Стоев подготовят сватбата си

Джена и Атанас Стоев-младши преживяват прекрасни моменти и се радват на лична и професионална хармония и творчество.

“В процес сме на създаване на първия ми фолклорен албум. Това е една моя мечта, която от доста години искам да реализирам. Народната песен е едно поприще, на което трябва да се стъпва много фино и много отговорно. Аз знаех, че дойде ли моментът да издам своя фолклорен албум, трябва да съм подготвена по най-добрия начин. С оркестър “Канарите” решихме да направим съвместен проект малко след като с Наско се събрахме. Песента обедини това наше желание” – казва фолк звездата в “Бащино огнище”.

Всичко започва на 15 септември миналата година, когато оркестър “Канарите” чества своя юбилей на музикалната сцена в Стара Загора. Джена е от специалните гости на оркестъра и изпълнява няколко канарски песни с тях.

“Концертът в Стара Загора беше най-важният в моя живот, защото там срещнах Джена – моята единствена и голяма любов! Там бяхме заедно на сцената за първи път. Ще ни виждате все по-често заедно. Наскоро с Джена направихме две песни. Едната – “Севдалино, моме”, е моя любима канарска песен, която записах с най-любимия си човек” – разказва барабанистът.
“Когато влязохме в студио се оказа, че гласовете ни толкова приятно си пасват и толкова хубаво звучат заедно. Изпитахме огромно удоволствие!” – обяснява певицата.
Двамата влюбени са щастливи и от факта, че постоянно са заедно и в професионален и в личен план. Последното им най-вълнуващо преживяване е пътуването до Израел. Поводът е концертът на “Канарите” в Тел Авив, след което се отправят към Йерусалим и Светите места.
Джена успява да отдели няколко дни от натоварената си професионална програма и да е до своя любим.

“Много емоционално беше това преживяване. Успяхме да видим много важни за нас, християните, места – Божи гроб, пътят на Христос, изпълнен с мъки и страдания… Много свято място, на което ние още веднъж се врекохме един в друг. Мисля, че това пътуване ни сплоти още повече” – обяснява тя.

Годениците не пропускат да акцентират на голямото събитие, което предстои: “Както знаете, ние сме в трескава подготовка за най-важното събитие в нашия живот – сватбата ни предстои. Вълнението е огромно. Бихме искали да бъдем пример за хубавата и чиста любов!”, пишат от Signal.bg.

comments: