home Музика, Поп-фолк Люси Иларионов: Години наред мразех Мария Илиева

Люси Иларионов: Години наред мразех Мария Илиева

Операцията, на която Люси Иларионов се подложи наскоро за отстраняване на част от стомаха, е преминала очаквано леко и едва за две седмици той е свалил първите 20 килограма. Докторите са му обещали от 170 да падне на 80, но той няма толкова смели мечти.

Люси е щастлив не само от вече видимия ефект, а и подкрепата на любимата си Ани Хоанг, която усеща постоянно. „Няколко нощи не съм спала от страх, че нещо може да се обърка. На Люси му се наложи мен да успокоява вместо да се притеснява за предстоящата операция. В болницата имах време да се осъзная колко много го обичам.”, категорична певицата от българо-виетнамски произход.

Физическата промяна е довела и до трансформация на мирогледа на Люси. Сега той прави равносметка за изминалите години и открива грешите си, които се зарича да не повтаря, пише столичен вестник.

„Идва ми да се ритна отзад като се сетя колко щастливи моменти съм пропуснал, увлечен в работни ангажименти и отрицателни емоции. Другата ми голяма грешка беше, че възприемах някои хора като мои врагове”, споделя той.

“Години наред мразех Мария Илиева, която първо топлеше леглото ми, а след това си правеше реклама на мой гръб. И за какво съм я водил тази война. Нито нея можех да я променя, нито щях да си докарам някаква утеха. Простих й, както простих и на всичките си останали врагове. Сега няма с кого да воювам. Ще си запълвам ежедневието с любимата жена, с приятелите и с хобитата ми. Ще живея по различен начин”, категоричен е Люси Иларионов, пише “Шоу”.

comments: