home Друга, Музика ”Secret Garden” е първият международен проект за ”Като Едно”

”Secret Garden” е първият международен проект за ”Като Едно”

Верни на своя слогън “Изкуството се променя – следвай го!”, най-младата продуцентска компания у нас представя пред широката публика едно класическо произведение за пиано и виола.

“Secret Garden” е заглавието на музикалната пиеса, която Azat Mkhitaryan заедно с “Като Едно” представят за първи път в България.

От няколко месеца маестрото живее в България, но за краткото време той вече е познат в музикалните среди с част от работата си по различни проекти в почти всички стилове на музиката. Azat Mkhitaryan е част от екипа на NMH Recording STUDIO, в което са записвали много български звезди.

“Реших да издам тази композиция с “Като Едно”, защото това е млада компания, в която не делят музиката на стилове. Те са готови да протегнат ръка към всеки творец, независимо с какво изкуство се занимава, това ми харесва. Бъдещето принадлежи именно на такива хора, които разбират и уважават таланта на всеки”, обяснява Azat.

Съвместната работа по проекта започва още в началото на март, когато компанията възлага на Azat Mkhitaryan работа по няколко други проекта за свои изпълнители.

“Аудио записа на “Secret Garden” беше готов почти веднага, но се забавихме със снимките на клипа, защото в тази композиция изпълнението на Sona Sokhikyan е също толкова важно. Тя обаче живее в Армения. Това леко затрудни старта на проекта, защото трябваше да отидем дотам, за да снимаме клипа. Сега сме щастливи, че можем по празниците да представим “Secret Garden”. Този проект е много красив и поетичен, и за нас е привилегия да излезе от лейбъла ни”, допълват от компанията.

comments: