home Музика, Поп-фолк Анелия представи първия си летен проект – ”Гот ми е” (видео)

Анелия представи първия си летен проект – ”Гот ми е” (видео)

Слънце, кола и добра компания – какво повече му трябва на човек, за да тръгне на път? Дестинация, разбира се! Когато обаче крайната точка е каравана край езеро и любимият мъж в нея – вече всичко е наред.

Тази философия изповядва Анелия в новия си проект и движейки се щастливо по пътя към любовта, пее: “Гот ми е на мен сега, хубаво ми е за Бога…”

“Исках да бъде свеж, летен клип, да носи настроение, защото песента го предполага. Нещо неангажиращо за зрителя, семпло, но стилно, с емоция. За режисурата се доверих на Людмил Иларионов-Люси и не сбърках. Получи се точно това, което обсъждахме в предварителните разговори”, споделя певицата на Пайнер.

”Гот ми е” е по музика на Даниел Ганев и текст на Петя Радева. Във видеото Анелия си партнира с екзотичната красавица Мариам Саид, с която заедно пътуват с един уникален ретро автомобил – Gust mustang 1966, към лирическия герой, за когото изпълнителката пее: “Газиш всичко ти за мен, палиш, без да мислиш тръгваш…”

Мъжката роля е поверена на Мартин Бонев. А за перфектната визия на момичетата са се погрижили Кирил Чалъков (грим) и Милена Димитрова-Фифи от салон Fetish (коса). Стайлингът е дело на Августина Маркова-Тути, пишат от Планета ТВ.

comments: