home Мода, Родни звезди Тази вечер избират новия Мистър България 2016

Тази вечер избират новия Мистър България 2016

Участниците в конкурса “Мистър България 2016” доказаха, че могат да бъдат един отбор. Поради непредвидени обстоятелства, конкурсът се отложи за днес – 11 май 2016г.

Това беше решение на всички участници и организатори, които абсолютно солидарно подкрепиха един от претендентите – Любомир Станков, който беше на специален хранителен режим, заради който не можа да понесе физическата натовареност по време на подготовката.

Любомир, който дойде специално от Лондон, за да участва в престижния конкурс, нямаше да може да участва на гала церемонията по препоръка на лекарите, но затова всички участници го подкрепиха и заедно с организаторите решиха, че трябва да бъдат заедно.

Това е причината, поради която събитието се отложи с 24 часа, но всички се впечатлиха от невероятната сплотеност на момчетата и тяхното категорично желание да бъдат всички заедно на сцената довечера.

Това е прецедент в историята на българските конкурси и той заслужава категорични адмирации. След като обядваха в Club MARIONETTE, официалният клуб на събитието, момчетата релаксираха във Victoria Spa и сега репетират, за да покажат довечера, че българският мъж, освен красив е и достоен приятел.

В 19:30 часа в зала EFE на HOTEL MARINELA ще започне “Мистър България 2016”, а след това и официалното After Party с всички участници и VIP личности в Club MARIONETTE.

comments: