home Други събития, Събития ”Том и Джери 2016” под мотото ”Здравото дете e активно и щастливо дете”

”Том и Джери 2016” под мотото ”Здравото дете e активно и щастливо дете”

Детски празник и турнир „Том и Джери” 2016г. се организира за шеста поредна година в гр. София. В него ще бъдат представени: турнир по футбол, художествена гимнастика, спортни танци, народни танци, мажоретни танци, йога и гимнастика, карате, канго джъмпс за деца и приложни изкуства.

Детският празник ще бъде разделен в два уикенда като ще започва в 9.30 ч. на 14, 15 и 28, 29 май 2016 година в зала ,,Сиконко’’.

Събитието е посветено и на Деня на българския спорт. Българска асоциация спорт за всички организира за 24-ти пореден път Световен ден на предизвикателството. Акцент на този ден е организираното Детско спортно Предизвикателство «Том и Джери». Очакваме присъствието на повече от 8000 родители и гости. В спортния празник ще бъдат поканени за участие и деца от домове за сираци.

Тази година организирането на детски празник „Том и Джери” ще бъде със съдействието на Министерство на Физическото Възпитание и Спорта, Българската Асоциация Спорт за Всички, Столична Община, Български Футболен Съюз, Pulse Fitness & SPA- ГЕНЕРАЛЕН партнюр на събитието, Гранд Хотел Банско -ГЕНЕРАЛЕН партнюр на събитието, Карамелени вафли ,,Нелис’, Doppelherz – Queisser Pharma GMBH & CO.KG – немска фармацевтична компания, Capella Play- Най-големите детски центрове, “Торти ЕФИ”, Изворна вода – Devin , Никели –Агенция за събитием мениджмънт, Сокове Флорина от АВЕНДИ.БГ, Езиков център БИЗИ и Химическо чистене- Макс Клин.

comments: