home Концерти, Събития Родни звезди пеят за съхранението на символите на България

Родни звезди пеят за съхранението на символите на България

На 31 май звездите на България ще се качат на една сцена, за да помогнат за съхранението на един от символите на България – Паметника на свободата на връх Шипка.

„Сигнал“, D2, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Поли Генова, Нели Рангелова, Панайот Панайотов, Мариана Попова, Невена Цонева, Преслава Пейчева, Веси Бонева и VS Dance, LaTiDa и „Бон-Бон“ ще пеят за вас и за България, а всички средства, събрани от продажбата на билети, ще бъдат дарени за реставрацията на Паметника.

Грандиозният благотворителен концерт е под надслов „Звезди пеят за България“ и се организира от BILLA, а основен медиен партньор е bTV Media Group. Събитието се осъществява с любезното съдействие на Министерство на културата, Министерство на туризма, Министерство на младежта и спорта.

Концертът е част от дългосрочната национална кампания на BILLA „Ние обичаме България“, чиято цел е да спомогне за съхранението на 100-те национални туристически обекта. Всяка година инициативата ще подпомага различни обекти, които имат нужда от неотложна поддръжка и защита. Тази година обектът, който ще бъде подкрепен, е Паметникът на връх Шипка, тъй като се нуждае от спешен ремонт.

Билетите за концерта „Звезди пеят за България“ на 31 май от 19:00 ч. в Арена Армеец могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim. Ценовите категории са от 5 и 10 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Станете част от благородната кауза, като закупите билет за концерта. Нека заедно съхраним Паметника на свободата на връх Шипка и спомена за подвига на безстрашните опълченци!

comments: