home Клубни партита, Събития Фенки блокираха Енрике Иглесиас след концерта му в София

Фенки блокираха Енрике Иглесиас след концерта му в София

Световноизвестният латино секссимвол не успя да се измъкне от хотела си, след като се прибра от концерта. Екзалрирани фенки бяха окупирали фоайето и Енрике Иглесиас нямаше как да продължи планираното афтърпарти в най-популярното ни място за латино купони у нас.

В La Cubanita го очакваха отново внушителен брой почитателки, подаръци и вкусно средиземноморско меню, но звездата предпочете да си спести повече емоции тази вечер и да си почине от еуфорията.

Неговата музикантска компания обаче неуморно продължи купона и не слезе от латино вълната до сутринта, откликвайки на поканата за официалното афтърпарти. Дясната ръка на Енрике Иглесиас – перкусионистът Гилмар Гомес буквално се гмурна в тъплата от фенки на латино фиестата и с удоволствие се възползва от вниманието на сексапилните фенки. Лично му бяха връчени и подаръците и посланията към Енрике Иглесиас, като той обеща да му ги предаде веднага, след като го срещне. Едната изненада бе огромно пано, цялото надписано с послания към латино звездата и изпълнено с отпечатъци от целувки, което бе предадено официално на сцената, от чаровния кубинец Алфредо Торес, който забавлява гостите със салса и латино песни.

Втората изненада бе специален сертификат, който е по инициатива на Баронеса Денислава Плевенска – съучредител на асоциация “Докосни дъгата”, чрез която провежда национална кампания в подкрепа на децата с диабет , получила титлата си за благотворителна дейност по предложение на френската графиня Естер дьо Помери. Сертификатът се дава на Енрике Иглесиас от българските общини, като признание за неговата симпатия и добро отношение към страната ни.

comments: