home Музика, Поп-фолк Фолк певицата Емилия е бременна за втори път

Фолк певицата Емилия е бременна за втори път

Емилия сложи край на всякакви слухове и спекулации! Фолк звездата потвърди за втората си бременност. Сега е в петия месец и признава в интервю за списание Love style.

“Винаги съм казвала, че искам второ дете, защото не желая синът ни Иван да расте като егоист. Истината е, че аз си го пожелах, като видях моята колежка Елена Паришева. Срещнах я случайно, когато тя беше бременна с второто си дете. Имаше толкова хубаво коремче, че благородно й завидях. Няколко дни по-късно с Коко заминахме на почивка в чужбина. Като се върнахме, разбрах, че и аз съм бременна. Така че нашето бебе е бахамско, а Елена ми е на кадем”.

С Коко Динев не желаят предварително да знаят пола на така очакваното бебе, но бъдещият батко Иван се моли то да е братче.

Емилия не крие, че е имала притеснения, защото до момента, в който разбрала, че е бременна, пиела антидепресанти заради паническите атаки.

“Веднага звъннах на доц. Белчева, която ми провеждаше лечението за паник атаките и тя ми каза да не се притеснявам. Спрях всички лекарства. Страхувах се да не получа кризи, но организмът ми вече се е пренастроил на друга честота и бременността ми влияе положително. Дойде ми като лек” – обяснява актуалната изпълнителка.

Сватба по всичко личи, че няма да има: “Старичка съм вече да обличам бяла рокля и бракът не ми е на дневен ред” – казва тя.

Хитовата певица ще сложи край на сценичните си изяви след броени дни – в края на месец май, когато излиза в отпуск по майчинство, пишат от Signal.bg.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.