home Събития 20-годишен тенисист ни представи на Мистър Свят

20-годишен тенисист ни представи на Мистър Свят

Преди броени дни приключи международния конкурс за красота Мистър Свят. Нашата страна бе представена от 20-годишния бивш тенисист и бъдещ юрист Калоян Михайлов. Неотдавна той бе избран за Мистър Свят България.

„Дадох най-доброто от себе си, доволен съм, въпреки че не успях да се класирам сред първите десет. Участвахме 47 човека от целия свят. Това не беше като конкурсите у нас – да дефилираш като модел. По-скоро приличаше на риалити, продължи 12 дни, през които имахме спортни предизвикателства, трябваше да приготвяме омлет, да разнасяме дървесина из зелените площи в Саутпорт. Бяхме разделени на 4 отбора, аз бях част от зеления. Завързах много приятелства“. Това заяви в интервю за Secret.bg Михайлов.
калоян
Пред изданието той разказа и как се е стигнало до участието му в конкурса. „Попаднах на кастинга съвсем случайно, никога не съм имал амбиции да бъда модел. Досега съм се занимавал главно със спорт. Една вечер бях излязъл да разпусна с приятели, срещнахме се случайно с лицензианта на конкурсите Мис и Мистър Свят за България Страхил Гановски, който ми предложи да се включа в кастинга. В първия момент не бях сигурен, бях предубеден, но все пак отидох“, споделя доскорошният тенисист, който не крие, че именно спортът изиграва важна роля в неговия живот и го дисциплинира.
В края на годината Калоян ще бъде гост и на Мис Свят, който ще се проведе във Вашингтон. На него ще участва неговата сестра Галина, която бе избрана за Мис Свят България.

comments:

TAGS:

Георги Гюзелов

Работил е във всички видове медии. Създател и главен редактор на Sredets News до 2013 година. Автор и водещ на радио предаване. Работил е като редактор и продуцент на всекидневни ТВ предавания. Автор е в сайтовете Delo.bg и Live-magazine.eu. Изявява се и като PR на популярни личности. В момента е автор и водещ на предаването „Famous Vox“ на радио VOX. Създател и главен редактор е на Secret.bg