home Музика, Поп-фолк Лияна представя втора песен след завръщането си

Лияна представя втора песен след завръщането си

Поп-фолк изпълнителката Лияна определено е една от българските певици покрай която се шуми най-много и през ден бива забърквана в скандали.

След като по думите на жълтите медии софиянката се оттегли от музикалния подиум преди четири години заради ревност от страната на Махмуд Йозджан /бащата на детето и/, сега Лияна е готова и с вторият си сингъл.

Песента носи заглавието “Дреме ли ми” и е с предстояща премиера идния петък. Проектът ще може да бъде видян по телевизиите “Планета” и “Хит Мюзик”, както и в официалния YouTube канал на продуцентите и от Съни мюзик.

Братовчедката на един от най-известните български изпълнители – Константин, определено заинтригува своите почитатели. Фенове коментират, че очакванията им са новият проект на Лияна да надмине песента и “Вуду”, която в продължение на месеци продължава да бъде предпочитана в нощните заведения.

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.