home Мода, Нови колекции Мистър Индия 2016 – Гаган Верма с фотосесия за Бутик Резерве

Мистър Индия 2016 – Гаган Верма с фотосесия за Бутик Резерве

Носителят на титлата Мистър Индия 2016 – Гаган Верма, засне екслузивна фотосесия за Бутик Резерве – отличен като БГ Моден Бранд на Best Brands Awards Bulgaria за 2013-а и 2015-а година.

Екзотичният красавец пристигна в България, за да вземе участие в международния конкурс “Super Model Universe 2016”, където спечели и първото място, в конкуренция с модели от над 40 държави. Именно там той бе забелязан и от представителите на Бутик Резерве, които единствени имаха покана да представят свои колекции и в трите конкурсни вечери на надпреварата.

gagan-verma-1

Бутик Резерве традиционно залагат на популярни личности за представянето на колекциите си. През последните години за тях са позирали Теди Александрова, Златка Димитрова, Елена Кучкова, Мариана Маринова, Албена Вулева, Веселина Попова, Борислав Атанасов, Пламен Богданов, Джулиана Гани, Кристиян Кирилов, Александрина Янкова от “София Ден и нощ”, както и много други.

gagan-verma-3

Бутик Резерве обещават да продължат да популяризират облеклата си, залагайки на красиви и популярни лица от родната сцена. С фотосесията на Мистър Индия 2016 дават заявка и за излизане на бранда отвъд пределите на България, търсейки международни лица и успехи.

gagan-verma-4

comments: