home Best Erotic Model 2016, Мода Best Erotic Model 2016 – Анна Райнова

Best Erotic Model 2016 – Анна Райнова

1. Разкажи повече за себе си?
Родом съм от Сливен, образование – философия в СУ, магистратура – Треньорски факултет в НСА. Oпределям се като екстроверт, харесвам нестандартните неща в живота – дейности без рутина, нетипичното поведение, т.е хора, които не се престарават навсякьде и по всяко време да спазват приетите етика и норми за поведение (това не включва простотия и липса на възпитание). Не си представям живота без адреналин и музика! Обичам да бъда естествена, чувствам удовлетворение, когато успея да помогна на някой, когато се справям сьс сложни ситуации, когато имам компания с чувство за хумор. Знам за себе си, че съм харизматична, сладка, емоционална, умна, с богато въображение и мръсно подсъзнание. Определят ме често като луда, нямам идея защо (смее се).

2. Участвал(а) ли си на други конкурси?
Не, не съм.

3. Мислиш ли, че си секси?
Е, сякаш има нещо малко секси в мен (смее се).

4. Какво за теб е красотата?
Красотата е благо!

5. Обичаш ли еротично бельо?
Разбира се, ако е красиво!

6. Флиртуваш ли често?
Флиртувам, ако има с кого, ако няма… флиртувам със себе си и околните предмети. Флирт трябва да има, това носи много емоция!

7. Кое в другия пол ти влияе секси?
Маниерите, погледа и ума!

8. Би ли се снимал(а) за еротична корица на списание?
Да, ако ми хареса идеята.

9. Разкажи твоя еротична случка?
Имам доста еротични истории, не мога да се впусна в подробности, мога да споделя нещо по-нормално за аудиторията. Имах едно гадже, което страшно много запалваше страстта в мен. Сексът беше винаги брутално мръсен. На една Коледа ми подари свещ в красиво украсена стъклена чаша, аз реших да я запаля, тогава когато сьм готова да изпълня всичките му еротични идеи и желания, особено едно… беше тихо, за да се чуват само стоновете и въздишките ни. Светлината беше достатъчна, за да виждаме формите по телата си и погледите, имаше много емоция в тази свещ, още си я пазя, с него беше топло дори в снега.

10. Какво очакваш от Best Erotic Model?
Очаквам да се забавляваме и да спечеля, ако заслужавам!

comments: