home Кино и ТВ, ТВ предавания Цеца: Научих се, че материалното не е важно

Цеца: Научих се, че материалното не е важно

Цеца Величкович – Ражнатович разкрива в телевизионен ефир, че за нея материалното не е от първостепенно значение. Легендарната сръбска певица подчертава, че това качество е успяла да възпита у себе и благодарение на съпруга си.

“Научих се, че материалното не е важно – моят покоен съпруг ми повтаряше това постоянно, защото аз бях много млада, когато се омъжих за него. Той ми казваше: никога не се хващай за материалното, защото то е преходно. Ще бъдеш богата тогава, когато можеш да преброиш приятелите си на пръстите на едната си ръка” – казва тя в интервю за bTV.

Хитовата звезда разкрива, че умее да пази приятелствата си и през годините. „Аз съм човек, който колкото дава, толкова и изисква. Аз не губя своите приятелства, пазя си ги. И не правя нови, те са на по 10, 15 и 20 години” – обяснява тя.

Цеца е преминала през много тежки моменти в живота, но е имала и много хубави. “Но в един момент, когато вие преживеете нещо лошо, както при един кораб, който потъва, плъховете първи го напускат и усещаш страха. Тогава виждате кой ви е истински приятел” – уточнява тя.

Вторият концерт на именитата сръбска певица в зала „Арена Армеец” в София ще бъде на 17 март 2017 година. Преди две години тя препълни залата за първи път. Тогава десетки хиляди пяха най-големите й хитове: “Пиле”, “Кукавица”, “Забранени град” и много други.

През пролетта тя ще представи и най-новия си албум, който вече е рекордьор по продажби в Сърбия. Цеца Величкович е носител на много награди, сред които и “Най-голямата звезда на Балканите.”

Има 16 самостоятелни албума и безброй концерти в цял свят. Но признава, че най-щастлива я правят децата й – 18-годишната Анастасия и 20-годишният Велко, който досущ прилича на баща си – покойния Желко Ражнатович – Аркан, пишат от Signal.bg.

comments: