home Мода, Родни звезди Мариана Маринова избухна срещу “гнили” духовници

Мариана Маринова избухна срещу “гнили” духовници

“До студентите и духовниците, написали отвореното писмо срещу Илона Попова – участник в конкурса „Мис Силикон 2017“ – започва отвореното си писмо Мариана Маринова, която е организатор на конкурса.

“Неуважаеми, всички вие, духовници и студенти, автори на това писмо срещу Илона, предлагам ви да нищите гей и секс скандалите в църквата, а не конкурса „Мис Силикон“.

Приех твърде лично писмото насочено към Илона, защото в него има обиди към конкурса и абсолютно абсурдни и неверни твърдения. Вие смятате поставянето на силиконови импланти за извратеност, а аз мисля, че много по-извратено е духовници да се вихрят в гей сайтове за запознанства и да предлагат пари за секс.

Вие наричате патология поставянето на силиконови импланти, а хирургическата процедура определяте като опасна за здравето?! Хубаво е, високоморални миряни, да се запознаете, с възможностите на хирургията днес. Хирурзите вече трансплантират сърце, и благодарение на тази хирургическа намеса в едно тяло може да забие чуждо сърце! Това вие сигурно бихте нарекли неморално.

Аз ви предлагам да разпънем Илона на кръст, както и другите участнички в конкурса! Красотата е Божа работа, смъртта също. Трябва ли да се оставим на смърт, ако така е казал Господ – тогава да спрем да развиваме медицината. Защото тази „аморална и извратена“ операция, като поставянето на силиконови импланти, дава вяра за живот на жени с отстранени гърди в следствие на рака. Размахвайте морала си, но за вашите не много морални дела. Подредете първо хаоса и греха в Църквата и чак тогава съдете. А такива лицемерни моралисти като вас заслужават в този случай само едно…”

Отвореното писмо на студенти и духовници, може да видите в сайта на колегите от СТАНДАРТ.

comments: