home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Митко Петров с нов видеоклип – “Чакам те”

Митко Петров с нов видеоклип – “Чакам те”

Проектът генерира над 10 000 гледания и 1500 харесвания за първите 7 часа, което за нов изпълнител, извън музикалните компании, риалити формати и без спонсори е изключителен успех.

Митко Петров представи дълго чакан нов проект и изненада фенове и меломани. Не случайно песента е със заглавие „Чакам те”. Интересното е, че проектът е създаден от различни точки на света – запис на песента в музикално студио в София, екипът, работил по песента и видеото е в Бургас (режисьор е Николай Гарабедян), бийтмейкърът е от Манчестър, двойка от Америка пък помогнали с кадри за видеото, а самото видеото е заснето в Барселона.

Музиката и текстът са на самия изпълнител и това е шести негов проект, независим от музикални компании и спонсори. С изключително хитов потенциал и летен заряд, песента впечатлява и се запомня от първо слушане. Видео и песен са в перфектна симбиоза за лятно настроение и танци, която се очаква да превърне „Чакам те” в един от хитовете на лято 2017.
В края на видеото има забавно продължение и поздрав за всички фенове на българския уеб сериал „Типично”, с участието на Ванката (Димитър Кирязов), който също е работил по песента, пишат от Signal.bg.

comments: