home Музика, Поп-фолк Фики предложи брак на Гюлджан от хеликоптер

Фики предложи брак на Гюлджан от хеликоптер

Един от най-желаните ергени в България вече официално не е свободен. Макар от няколко месеца да заявяваше публично, че е избрал бъдещата си съпруга и в медиите много да се спекулираше по темата годеж, Фики Стораро не беше предложил брак на любимата си Гюлджан. Вероятно причината за забавянето от негова страна е била търсенето на най-подходящ начин за това. И определено е намерил – изненадващ, разчувстващ и много романтичен.

Певец номер 1 на България взел красивата си приятелка с колата и я завел на летище Лесново. Там й казал, че иска да й подари разходка с хеликоптер. Качили се, отишли до едно езеро, на което се любували от високо, а на връщане на площадката за кацане бил опънат огромен червен винил с размери 3,5 X 1,5 м, на който било изписано с големи букви: „Гюлджан, ще се омъжиш ли за мен“.

Щастливата новина звездата на Пайнер сподели с феновете си, като публикува видео в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм и написа под него: „Тя каза ДА“. Така че вече съмнение няма. Фики е сгоден. Клипчето събра хиляди харесвания, а влюбените не крият радостта си от благопожеланията, които получават.

comments: