home Музика, Поп-фолк БГ рекорд – Азис с над половин милион за 24 часа

БГ рекорд – Азис с над половин милион за 24 часа

Вчера (26 юли 2017) Азис представи новото си парче “Мотел”, след година и половина пълно затишие, в което той не спираше да прави концерти у нас и в чужбина.

“Мотел” е по негови музика и текст, а аранжиментът отново е на един от най-добрите в бранша, а именно Мартин Биолчев, без когото Азис не може да работи, неведнъж е споделял.

С новия си клип Азис постави поредния си български рекорд, след като успя да направи “Хабиби” най-гледаната българска песен в Интернет за всички времена с над 50 милиона гледания.

Няма и 24 часа, но видеото на “Мотел” вече е гледано над 500 хиляди пъти (половин милион!). Да, няма грешка. Това е поредният рекорд на Васко. Нека не сме врачки, но определено очакваме това парче да бие по гледания предното му. Желаем му успех от сърце!

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.