home Кино и ТВ, Нови филми Мел Гибсън и Джон Литгоу нарушават мира в “Баща в излишък 2”

Мел Гибсън и Джон Литгоу нарушават мира в “Баща в излишък 2”

В Баща в излишък 2 Уил Фарел и Марк Уолбърг се завръщат в ролите си на Дъсти и Брад в продължението на комедийния хит от 2015 г. Баща в излишък. Този път те ще трябва да се преборят със собствените си бащи – мачото и представител на „старата школа“ Кърт и свръхчувствителния и емоционален Дон. В ролите на двамата дядовци влизат ветераните Мел Гибсън и Джон Литгоу.

Дъсти и Брад са постигнали невъзможното – приятелство и мирно съществуване, докато споделят бащинството. Всичко върви гладко до момента, в който техните собствени бащи пристигат за Коледа и разклащат из основи крехкия мир помежду им. Ще могат ли двамата да пренебрегнат появилите се пукнатини в отношенията им и да работят заедно, за да докажат, че прогресивният им родителски стил работи? И дали ще успеят да осигурят на семейството си най-добрата възможна Коледа?

Режисьор на Баща в излишък 2 е Шон Андърс (Шефове-гадняри 2, Баща в излишък), който е и сценарист заедно с Джон Морис (Семейство Милър). В ролите са Уил Фарел, Марк Уолбърг, Мел Гибсън, Джон Литгоу, Линда Карделини, Джон Сина и Алесандра Амброзио.

Баща в излишък 2 идва в българските кината на 10 ноември.

comments: