home Музика, Поп-фолк Отварачката бясна на Гущеров заради Анджелина

Отварачката бясна на Гущеров заради Анджелина

След като обяви пред цяла България, че именно тя е напуснала Гущеров, а не обратното, и се закле в ефир, че вече има нова любов, Отварачката май още не е забравила напълно бившия си, шушукат в средите.

Близки до певицата споделят, че след като разбрала, че Гущеров май май има нова тръпка, заралийката не спирала да спие змии и гущери по адрес на уж новата му избранница – плеймейтката Анделжина.

Отварачката не можела да спи от мисли и постоянно се чудела как да вгорчи живота на бившия си, който според мълвата й бил шута заради постоянните й изневери.

Говори се, че манията на Отварачката стигнала дотам, че тя не пропускала да разкаже през всички и на висок глас колко зле била новата на Гущеров и как тя била далеч по-хубава и известна от Анджелина.

В опитите си да се направи на интересна, казват, че Отварачката дори молела приятелите си в светските среди да изфабрикуват всевъзможни клевети по адрес на уж новата на Гущеров, с което искала да покаже превъзходството си пред момичето и да я сравни със земята.

„Тая не може да ми стъпи и на малкия пръст ”, фукала се уж Отварачката пред познати. Анджелина и е трън в очите и заради опитите и на музикалната сцена. Само преди дни тя представи клипа “Гърмиш”, чието заглавие идва като своевременен поздрав за бившата.

comments: