home Концерти, Събития Мая Нешкова представи “Само с любов”

Мая Нешкова представи “Само с любов”

Две икони получи обичаната певица Мая Нешкова на промоцията на новия си албум „Само с любов“ в столичната зала „Рейнбоу плаза“ преди няколко вечери.

Нейните съученици й подариха Света Богородица, а фен я изненада на сцената и със Свети Георги. Проф. Делигьозова я зарадва с уникален шоколадов микрофон, женски клуб й подари бутилка юбилейно златно вино, а биографът на Слава Севрюкова – Христо Нанев регистрира присъствието си с подарък първия том от новата си книга „Пророкът“.

Пред препълнената с правостоящи зала Мая Нешкова представи новите си песни, като за събитието специално се събра нейната група отпреди 35 години в състав: Кирил Икономов – диригент и продуцент, Томчо Икономов – бас, Юли Мирчев – барабани, Кирил Гунчев – китара и Емил Кънев – клавир. Вокална група бяха близначките на музикалното семейство Весела и Йоана Икономови, както и Снежана Петкова от „Трик“.

Народната любимка бе затрупана с букети от почитатели, както и с кошници цветя от парламентарната група на Обединени патриоти и министъра на културата, а вицепремиера Валери Симеонов и заместник-министър Румен Димитров се отчетоха и с лично присъствие.

Голяма част от музикалната гилдия уважи премиерата на „Само с любов“: Мими Иванова и Развигор Попов, Мустафа Чаушев, Кристина и Михаил Белчеви, Здравко Радоев, Ицо Петрофф, Мари и Хайгашод Агасян, поетесата Жива Кюлджиева, композиторът Димитър Пенев, големият тенор Арон Аронов, народните певци Янка Рупкина и Володя Стоянов-Войводата, Христо Паскалев-Паскал, дъщерята на Джина от Трамвай №5 и Джон от група Кукери – Мартина, която е солистка на хип-хоп формацията Айс Крийм, племеничката на Яворовата Мина – пианистката проф. Мина Иванова, шефката на „Златният Орфей“ Дариана Генова, както и други популярни лица като лорд Евгени Минчев, баронеса Гендович, астрологът Светлана Тилкова-Алена, председателя на Жени-ГЕРБ и областен управител на Перник Ирена Соколова, бизнесдамата Мариана Печеян, бившият посланик в Америка Елена Поптодорова, както и учителя по рейки на Мая – Кирил Стоянов.

Почти всички от присъстващите си закупиха компактдиска „Само с любов“ и се наредиха на опашка след шоуто, за да получат автограф от звездата.

Специално бе поздравен и авторът на песните, прозвучали на концерта – Кирил Икономов, който отново по безспорен начин се доказа като най-продуктивния шлагерен и знаков български композитор и аранжор. Арон Аронов дори му нацелува ръцете и заяви на всеослушание „Ти си геният и надеждата за нашата българска музика“, с което притесни маестрото.

Успехът на новите си песни Мая Нешкова обяснава с факта, че са оригинални авторски, заредени с българщина, патриотизъм, морал, истински чувства и емоции. Водещ бе актрисата Нели Топалова, а рециталът бе заснет от Румен Ковачев и TV1 и в най-скоро време ще види бял свят в тв ефира.

Снимка: Георги Шопов

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.