home Музика, Поп-фолк Отличиха Емануела за Певица на годината

Отличиха Емануела за Певица на годината

Емблемата на нощния живот Планета Пайнер клуб Пловдив, както всяка година, така и тази, дава своята специална награда за “Най-желан изпълнител във верига нощни заведения Планета Пайнер клуб”. Тази година клубът подготви не една, а две награди като бляскавите церемонии ще се осъществят имено в Планета Пайнер клуб Пловдив.

И така с много вълнение първата отличена бе самата Емануела. Новата номер 1 в поп-фолка съвсем заслужено получава приза за “Певица на годината на верига заведения Планета Пайнер клуб”. Всеки неин лайф е ТОП събитие – с много фенове, супер хитове, звездна Емануела. В самото начало на лайфа й в Планета Пайнер клуб Пловдив от ръководството на заведението й връчиха статуетката, както и уникална торта, приготвена специално за случая. Звездният момент беше отбелязан и с празнични фойерверки.

Развълнувана от случващото се на сцената на Планета Пайнер клуб Пловдив, Емануела благодари за отличието и без да губи много време показа, че призът е заслужен. Хит след хит, изпълнителката на “Виновна” цяла нощ радваше супер публиката в заведението, сред която и много именици, празнуващи на Петровден, като дори си позволи да направи музикална ретроспекция, която започна от първите й песни като “Да си плащал” и стигна чак до последния й хит, пишат от Zvezdno.bg.

Снимки: Zvezdno.bg

comments: