home Култура, Любопитно Истински печалби с бинарни опции IQ Option

Истински печалби с бинарни опции IQ Option

В контекста на настоящата финансова криза и икономическа нестабилност хората са по-склонни да мислят не за намиране на по-високо платена работа, а по-скоро да започнат да работят за себе си. В крайна сметка да си зависим от фиксиран доход и да си в постоянен страх да не загубиш работата си не може да се счита за финансово благополучие. Остава вариантът да започнете малък бизнес или да направите инвестиция, което изисква някакъв начален капитал. А дали има начин да печелите пари, без да се налага да правите големи начални инвестиции?

Бинарните опции и възможностите, които предлагат

Всички хора са чували за фондовите борси, където може да се печелят много пари от валутните колебания или стойността на някои акции. Но за да имате реална печалба на фондовата борса, трябва да имате известни познания и да можете да анализирате ситуацията на пазара.
Всъщност бинарните опции предлагат същото, но в по-опростена форма. Всичко, което трябва да направите, е да предвидите посоката, в която цената на даден актив ще се движи – дали ще се покачи или ще падне. Ако прогнозата ви се окаже вярна, печелите. Естествено, не може да започнете без някаква първоначална инвестиция, но все пак сумите са значително по-различни от първоначалните депозити, които трябва да правите в брокерска компания, която работи на фондовата борса.

Първоначални инвестиции

Не всички, разбира се, може да рискуват финансите си, дори и с малки суми. Ето защо начинаещите търговци се чудят дали има начини да започнат, без да правят инвестиции. Основният инструмент за това е бонусът без депозит. Този термин означава средства, отпуснати от боркера за търговия без каквито и да било финансови ангажименти от страна на търговеца. Тези средства не може да се осребряват, защото са предназначени изключително за търговски операции. Инвеститорът притежава само печалбата, която реализира от сделката.

Има три известни начина да получите този бонус:

Специални оферти;
Участие в турнири;
Бонус „Добре дошъл“.
Собствени средства

Най-надеждният и доказан начин да започнете да търгувате без бонус е да инвестирате свои собствени средства.

Не е необходимо да инвестирате много пари, първоначално $10 ще са достатъчни. Ако нямате необходимите средства, е по-добре да търгувате с демо акаунт, отново с брокера Binatex, защото допълнителните упражнения никога не са излишни.

Предимството на търговията с бинарни опции с IQ Option, че дори с $10 може да натрупате необходимия капитал, използвайки бонус без депозит. Ако търгувате, в средносрочен или дългосрочен план, т.е. изберете дата за сделка, която не е в следващите няколко дни и внимателно и обмислено правите всяка сделка, капиталът ви постепенно ще нараства.

Ето и линк към най-добрият брокер в света до момента.
Тук може да си отворите безплатна Demo сметка с $10 000

comments: